Klimatim
Airconditioning Warmtepompen Ventilatie Zonne-energie Referenties

VRF installatie

Dit systeem is de grote broer van de Multi Split. Het basisverschil zit hem in de aansluitbaarheid van maximaal 32 binnenunits op één buitenunit en de high tech controlemogelijkheden ( gaande van een vereenvoudigde lokale afstandsbediening tot een centraal beheersysteem op de computer).

De belangrijkste motivatie voor veel gebruikers en vastgoedbeheerders in de keuze voor een VRF systeem zijn: één systeem voor volledige klimaatbeheersing en ventilatie , de energetische prestaties en het geboden comfort.

We bieden u de mogelijkheid aan om met één installatie per lokaal de keuze te hebben om te koelen , verwarmen , ventileren of ontvochtigen.

Met het recuperatiesysteem kan men de warmte die opgenomen wordt bij het koelen , gebruiken om andere lokalen op te warmen. Dit resulteert in een nog lager energieverbruik. Automatisch omschakelen tussen koelen en verwarmen , op basis van de ingestelde temperatuur , zorgt voor een groot bedieningsgemak en een comfortabeler woon / werkklimaat tijdens alle seizoenen.

Bekijk hier de commerciële documentatie:

 

Afbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen toegevoegd.
Home
Over Klimatim
Referenties
Gratis prijsofferte
Contact
Airconditioning
Warmtepompen
Ventilatie
Zonne-energie
Copyright 2006 Klimatim.
Alle rechten voorbehouden.
Project by Webenhost
Mitsubishi Electric Diamond Partner     Mitsubishi Electric