Klimatim
Airconditioning Warmtepompen Ventilatie Zonne-energie Referenties

Oplossingen voor thuis

Klimatim heeft een uitgebreid aanbod van producten voor een toepassing bij u thuis. Wij zorgen voor een complete klimatisatie van uw privé woning . Voor uw verwarming hebben we complete verwarmingspaketten bestaande uit een warmtepomp gecombineerd met radiatoren of vloerverwarming. Deze warmtepomp kan monovalent geïnstalleerd worden of bivalent in combinatie met uw bestaande mazout of gasketel. Combinaties met andere verwarmingsbronnen zoals pelletketels of zonnecollectoren zijn ook mogelijk.

Voor de koeling van uw woning kan u kiezen uit verschillende directe expansie systemen , gaande van een éénvoudige single split unit tot een grote multi split unit die het gehele huis voorziet van koeling. Deze toestellen beschikken tegenwoordig allemaal over een warmtepomp functie zodat u met deze toestellen tevens een kostenbesparende bijverwarming in huis haalt. In een goed geïsoleerde woning kan men met deze toestellen zowel in koeling als in hoofdverwarming voorzien.

In een moderne goed geïsoleerde woning is de toepassing van ventilatie een must en tevens ook een verplichting. Klimatim heeft hier voor alle toepassingen een oplossing , gaande van een éénvoudig systeem C tot een systeem D met 100% bypass. Al onze systemen voldoen aan de huidige EPB regelgeving en worden op een professionele manier geïnstalleerd.

Kijk gerust verder op onze site en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Airconditioning

Warmtepompen

Ventilatie

 

 

 

Home
Over Klimatim
Referenties
Gratis prijsofferte
Contact
Airconditioning
Warmtepompen
Ventilatie
Zonne-energie
Copyright 2006 Klimatim.
Alle rechten voorbehouden.
Project by Webenhost
Mitsubishi Electric Diamond Partner     Mitsubishi Electric