Klimatim
Airconditioning Warmtepompen Ventilatie Zonne-energie Referenties

Ventilatie

Ventilatie is tegenwoordig niet meer weg te denken . Het is zelfs een verplichting om een degelijk ventilatiesysteem te plaatsen bij het bouwen van een nieuwe woning.

Met de huidige isolatienormen is ventilatie echt wel een noodzaak. Hedendaagse woningen zijn zo goed geïsoleerd dat ze zelf niet meer kunnen `ademen`. Luchtdichtheid is een belangrijke factor in de woningbouw maar heeft als bijkomend nadeel dat verse lucht de woning niet meer in kan en vervuilde lucht de woning niet meer kan verlaten.

Voor dit probleem zijn er uiteraard verschillende oplossingen . Lees gerust verder op onze pagina voor woningventilatie en ontdek wat klimatim voor uw woning kan betekenen.

Indeustriële ventilatie heeft een brede waaier van toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan de verluchting van een kantoorgebouw , de afzuiging van een zonnestudio , de verluchting van een werkruimte . Vele toepassingen die elk hun specifieke benadering behoeven.

Klimatim kan u hierin begeleiden van ontwerp tot realisatie. Onze jarenlange ervaring geeft ons de kennis en mogelijkheid om diverse projecten te realiseren. Neem een kijk op onze pagina voor industriële ventilatie om een overzicht te krijgen van onze diverse toepassingen.

Home
Over Klimatim
Referenties
Gratis prijsofferte
Contact
Airconditioning
Warmtepompen
Ventilatie
Zonne-energie
Copyright 2006 Klimatim.
Alle rechten voorbehouden.
Project by Webenhost
Mitsubishi Electric Diamond Partner     Mitsubishi Electric