Klimatim
Airconditioning Warmtepompen Ventilatie Zonne-energie Referenties

Lucht / Water

De lucht water warmtepomp haalt zijn warmte uit de omgevingslucht . Dit is meestal de buitenlucht maar kan in sommige gevallen ook binnenlucht zijn. Lucht/water warmtepompen bestaan meestal uit een binnentoestel en een buitentoestel die thermisch verbonden zijn met mekaar door middel van koeltechnische leidingen. Er zijn ook toestellen die volledig binnen opgesteld worden , en die de buitenlucht aanzuigen via een kanaal.

Lucht/water warmtepompen kenmerken zich door een dalende vermogensafgifte in functie van een dalende buitentemperatuur en kunnen beschouwd worden als de warmtepompen met de laagste COP opbrengst. Echter zijn de huidige professionele toestellen in staat om nog een groot deel van hun capaciteit te leveren bij buitentemperaturen van -15°C tot -20°C. Dit zijn temperaturen die in ons klimaat nauwelijks of niet voorkomen. De Lucht/water warmtepomp is meestal ook de voordeligste keuze omdat bij dit toestel er geen kostelijke boringen of ingrijpende aanpassingen nodig zijn.

Het aanbod aan lucht/water warmtepompen is zeer groot en zeer variërend met tal van mogelijkheden zoals de voorziening voor sanitair warm water en zwembadverwarming.

Met de Hydro Inverter van Mitsubishi Electric kunnen wij een oplossing bieden voor al deze toepassingen en indien gewenst in combinatie met een bestaande gas of mazoutketel of in combinatie met een zonneboiler.

Met de Hydro Zubadan hebben we een toestel dat zijn vermogen behoud tot een buitentemperatuur van -15°C zodoende dient er niet meer overgedimensioneerd te worden en kan er een kleiner toestel gekozen worden.

Voor verdere informatie of een selectie op maat kan u het contactformulier gebruiken of ons bereiken via mail of telefoon.

Bekijk hier de promotiefilm

Bekijk hier de commerciële documentatie:

 

 

Afbeeldingen

PUHZ_HRP_CMYK4.jpg
Home
Over Klimatim
Referenties
Gratis prijsofferte
Contact
Airconditioning
Warmtepompen
Ventilatie
Zonne-energie
Copyright 2006 Klimatim.
Alle rechten voorbehouden.
Project by Webenhost
Mitsubishi Electric Diamond Partner     Mitsubishi Electric